Ябълков тарт
Лора и Стоян
15. |
Изпрати
лично съобщение |
26.04.2024 Карамел, много се радваме, че харесвате нашето предложение. Ще очакваме отзиви и за други наши рецепти:)
|
14. |
Изпрати
лично съобщение |
23.04.2024 При мен беше бренди, попритиснах стафидите да ми го върнат. Не очаквах да стане без сода, също не предполагах, че може да сложа брашното преди маслото и няколко пъти проверих, дали не пише тестото да престои в хладилник. Обаче всичко се получи добре точно по рецептата. Оценявам високо смесването на брашна и бисквитите ще се застоят в менюто ни.
|
13. |
Изпрати
лично съобщение |
01.04.2018 Вместо в ром накиснах стафидите в уиски. Малко се препекоха , но станаха много вкусни :)
|
12. |
Изпрати
лично съобщение |
03.01.2017 Много ароматни-благодарности !
|
11. |
Изпрати
лично съобщение |
21.03.2016 Джунейт Шефкет, може да замениш рома с ароматен алкохол, като например бренди, порто, марсала или портокалов ликьор. Или може да накиснеш стафидите във вода с есенция ром - не е същото, но пак ще се получи.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...