Козунак със сметана
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
24.04.2020 пекох го по рецептата, но при мен се получи леко препечено
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
02.04.2015 Брашното за козунаци може да се замени с бяло брашно тип 500.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
19.03.2015 Брашното за козунаци с какво друго брашно мога да го заместя? Благодаря ви за страхотната рецепта
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
23.04.2014 Стана много пухкаво и въздушно, но тестото не беше сладко. Следващият пьт бих добавила захар и в тестото.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
29.04.2014 Иванка, както сме написали в рецептата, рулото се пече веднага след като се оформи. Ако решиш, следващият път можеш да го оставиш да втаса след оформянето - вероятно ще стане още по-пухкаво! Успех и очакваме да споделиш опита си с нас! :)
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...