Великденска плешка

Източник: Ваня
ТИТЛА: Чирак
Дата: 16.04.2017
Великденска плешка
Великденска плешка
Великденска плешка
 
Необходими продукти:
1 агнешка плешка
олио
сол, червен и черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Измиваме добре плешката и я намазваме с малко олио за да полепнат подправките.
2
След това овкусяваме месото със сол, черен и червен пипер.
3
Слагаме в тава, покриваме с фолио и печем до готовност на 100-150 градуса.


Съвет:
Когато месото е готово махаме фолиото и запичаме плешката отгоре, за да хване коричка, като от време на време поливаме със соса от печенето.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


100 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: