Вегански пармезан

За още по-богат вкус на любимите ястия
Източник: Бон Апети
Дата: 06.03.2017

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
80 г сурови небелени бадеми
4 с. л. хранителна мая
1 ч. л. сух чесън
сол на вкус


Начин на приготвяне:
1
Вегански пармезан
В блендер се смилат ядките с маята, чесъна и солта.
2
Вегански пармезан 2
Трябва да се получат фини трохи. По желание може да се добавят още мая и сух чесън на вкус.

3
Вегански пармезан 3
Съвети:
Може да използвате всякакви ядки, ние препоръчваме бадеми, кашу и лешници.
В зависимост от ядките, които сте избрали, вкусът на пармезана ще бъде различен.

Поръсвайте с него салати и постни ястия – със сигурност ще овкуси много добре и ще разнообрази постната храна.

Съхранявайте го в буркан, най-добре в хладилник. Може да издържи до 1–2 месеца.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


319 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: