Австралийска пита
Лора и Стоян
12. |
Изпрати
лично съобщение |
29.01.2024 От много години правя парено тесто с настърган в него някакъв тип кашкавал за закуска, противно на очакванията, се прави много бързо и винаги става добре. Изпробвах и тези, много са вкусни. Тънкостите за мен са да се изпекат добре, до загар, ако ги извадите бледи на цвят, спадат. Втората е да не съдържат влажно сирене, ако ще са „по нашенски“, да е с по-сух фино настърган кашкавал. И когато бързате, могат да се оформят и с обикновена лъжица, топвате я във вода или масло всеки път, също могат да се пипат отгоре с влажна ръка, ако трябва да се дооформи, например да се натисне връхчето.
|
11. |
Изпрати
лично съобщение |
15.01.2019 Много вкусно!!
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
13.11.2016 И аз ги направих с обикновено сирене. Много са въздушни и леки. Свършват за нула време.
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
10.04.2016 Ето и снимка:
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
10.04.2016 Аз също използвах пармезан. Получиха се хубави!
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...