Бабин пай
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
28.01.2016 Времето за печене при мен беше повече, но ги предпочитам по-препечени. А сусама сложих след като ги извадих от водата.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
25.04.2015 И моите се получиха,изядоха се бързо,бързо!!!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
03.09.2014 Станаха чудесни! Много хубава рецепта!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
13.04.2014 Варените гевреци не се ли овалват в сусам след като се извадят от водата ,непосредствено преди печене?
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...