Минипици със спанак и пъдпъдъчи яйца
Лора и Стоян
9. |
Изпрати
лично съобщение |
30.04.2016 Весели празници! :)
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Здравейте! Направих го, но с някои поправки. Брашното е много малко - 350 г, сложих 2 ч.ч., което значи 400 г и пак беше малко. Иначе всичко друго е лесно и стана много приятен. Може ли някои да обясни моята грешка. Брашното в купа и къде се излива сместа като е толково много за това количество брашно.
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Здравейте, направих козунака за Великден! Получи се, много се зарадвах, но аз ползвах коняк, а не ром и стана! Рецептата си я бива и определено е обяснена на лесен и достъпен език! Заслужава си!
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Още същия ден направих козунака и ми се получи перфектно.Хапнахме го още докато беше топъл с кисело мляко:))
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 В случая козунакът е с текстурата на кекс. И да го замесите (защото ние го направихме с миксер) пак ще се получи по същия начин. Такава си е рецептата, особеност на кухнята :)
|
Представлява вечнозелено дърво, разпространено в Югоизточна Азия, което на височина достига до 20 м и...
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...