Тутманик по овчарски

Вкусна домашна закуска
Източник: Яна
ТИТЛА: Хоби готвач
Дата: 13.02.2016
Тутманик по овчарски
 
Необходими продукти:
500 г брашно
4 яйца
200 мл кисело мляко
1 ч. л. сода
200 мл олио
200 г сирене
краве масло за намазване на тавата


Начин на приготвяне:
1
Содата се разтваря в киселото мляко.
2
Сипват се 3 разбити яйца.

3
Прибавят се олиото, сиренето и брашното.

4
Замесва се средно твърдо тесто и се сипва в намазнена с краве масло тавичка.

5
Намазва се с едно разбито яйце.

6
Тутманикът се пече до готовност в умерено загрята фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


200 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: