Мляко с ориз, ама по-различно
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
22.06.2018 Толумбичките не са толкова сиропирани, както сме свикнали в България. В Турция се предлагат по-хрупкави и не толкова напоени. Рецептата е на Максут Ашкар и съм я следвала точно. Ако желаете можете да увеличите количеството на водата и захарта, при приготвянето на сиропа.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
21.06.2018 Посочените количества вода и захар за сиропа са крайно недостатъчни!
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...