Чипс от целина
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
28.06.2018 Правя го, но по по-различен начин. Не бих употребила и корите, защото дори и да са био, просто не вярвам, че са такива освен по цената. И второ, кората на цитрусите дава доста горчив нюанс . Рускините доста прилагат употреба на цитруси с кората. Предпочитам само филета в захарен сироп. И не стерилизарам. Досега нямам фал. Но всеки си решава. Все пак похвално е старанието на Лора и Стоян за един друг прочит на цитрусово сладко.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
28.06.2018 Превъзходно!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Харесва ми ,напременно ще го пробвам .
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...