Тарт с гъби и сметана
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
08.03.2014 Бон Апети - Благодаря за пояснението!:) Весел прпазник на всички! Здраве и усмивки на жените от екипа!:)
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
05.03.2014 Това, което имате предвид се нарича Цикория или синя жлъчка. Има обаче и вариация, която се ползва като салата. И двете образуват грудка, при първия вид от нея израстват листа и сини цветчета, а при втория вид - израстват листа, които приличат на издължена, бяла на цвят зелка. Те се използват като зеленчук за салати. Има и червена италианска цикория, позната и под името радичио.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
01.03.2014 Каква е тази цикория...??? Цикория е тревисто растение - билка със сини цветчета - (не мога да напиша латинското му наименование - поради ограниченията за писане!) и е от сем. Сложноцветни. Показаното на снимката въобще не е цикория, а нещо друго. Уточнете!
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...