Шарлота с плодов мус
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
04.06.2018 Не, Биляна, принципно няма заместител. Кремотартарът действа като стабилизатор на белтъците и те запазват в по- голяма степен формата си по време на печене. Някои готвачи го заменят с бакпулвер. Може да го пропуснеш.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
01.06.2018 Кремотартарът може ли да се замени с нещо друго?
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
02.05.2018 Същия сладкиш правих в неделя като торта.Имам рецептата от една рускиня с име Небесньий торт. Много вкусна
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...