Целина на тиган

Бърза и вкусна гарнитура
Източник: Бон Апети
Дата: 16.02.2021

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 глава целина
200 мл зеленчуков бульон
50 мл зехтин
1/2 лимон
2 скилидки чесън
2 стръка мащерка
сол и черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Целина на тиган
Целината се бели и се реже на кубчета, а чесънът се наситнява.
2
Целина на тиган 2
Запържват се в сгорещения зехтин, заедно с клонките мащерка и сол на вкус.
3
Целина на тиган 3
След около 5 минути, се наливат бульонът и лимоновият сок. Готви се под капак на слаб огън, докато целината омекне.
4
Целина на тиган 4
Готовата целина се поднася като гарнитура. По желание се поръсва с мащерка.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


233 ДУШИ ОНЛАЙН
Симона коментира рецептата Палачинки „Гундел“
Вера коментира рецептата Банички със сирене и картофи
M. се регистрира в сайта.
Radi Dimitrov се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: