Питки с бекон
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
05.05.2015 Интересен вкус, доста нетипичен, леко горчив от царевичното брашно. Харесва ми, че стават хрупкави, когато се запекат с масло. Напомнят ми на царевичен начос. Не бих ги хапвала самостоятелно, но са идеални с дип, супа, салата :) Направата им си е играчка - брашното, което сложих е към 6-7 лъжици, трябва да се разточват върху брашно и поръсени с брашно, защото лепнат и да се разточват на по-малки кръгчета, защото лесно се разпадат. Играчка си е :)
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...