Шоколадов пудинг с белтъчна шапка
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
04.11.2016 Емилия, съдът за печене, който ние използвахме е с диаметър 26 см.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
27.10.2016 Здравейте,хубав кейк,но да ви помоля да пишете размерите на тавите,защото е важно при талива рецепти.Благодаря!
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...