Тутманик
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
22.06.2023 На мен ми хареса. Като го извадих, го намазах с краве масло.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Изпекох тестото във форми за мъфини и проите станаха с много твърда коричка. Иначе докато бяха топли, бяха много вкусни. Следващия път ще сложа по-малко царевично брашно.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Не зная дали в Сърбия го правят,но тук в Гърция е традиционна тази пита и я правим само от царевично брашно.Идеална закуска.Благодаря и за този начин.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...