Милинки със сирене
Лора и Стоян
21. |
Изпрати
лично съобщение |
07.02.2024 Здравейте, Марина! Няма да е проблем да замените гриса с брашно. Ние избрахме гриса, заради текстурата на хляба, която искахме да постигнем. Понеже не сме пробвали рецептата с брашно обаче, не можем да кажем как точно да промените количествата, трябва да усетите тестото, докато го месите. Поздрави от нас!
|
20. |
Изпрати
лично съобщение |
07.02.2024 Здравейте, може ли да заместя царевичният грис с царевично брашно? Нещо трябва ли да променя в рецептата?
|
19. |
Изпрати
лично съобщение |
31.01.2024 Вкусен хляб.
|
18. |
Изпрати
лично съобщение |
19.10.2020 Здравей, Александра, ще стане с бяло брашно, но количеството на водата ще е друго. Без да сме премерили обаче, няма как да ви го кажем, трябва да усетите как става тестото. Поздрави от нас!
|
17. |
Изпрати
лично съобщение |
14.10.2020 Ще се получи ли успешно, ако вместо царевичен грис използвам бяло брашно или просто повече царевично към водата?
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...