Трюфели с тиква и крем сирене

Домашни бонбони с бял шоколад
Източник: Бон Апети
Дата: 12.01.2015

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
200 г тиква
2 с. л. кристална захар
500 г джинджифилови сладки
2 с. л. пудра захар
1 щипка канела
125 г крем сирене
200 г бял шоколад


Начин на приготвяне:
1
Трюфели с тиква и крем сирене
Тиквата се обелва, нарязва се на кубчета, поръсва се с кристалната захар и се пече в загрята на 180 градуса фурна с вентилатор до готовност – около 30 минути.
2
Трюфели с тиква и крем сирене 2
След това се охлажда и се смесва с пудрата захар, канелата и сиренето.
3
Трюфели с тиква и крем сирене 3
Сладките се смилат в блендер на два пъти.
4
Трюфели с тиква и крем сирене 4
Към едната половина в блендера се добавя тиквената смес.
5
Трюфели с тиква и крем сирене 5
Смила се и се разбърква с останалите смлени сладки.
6
Трюфели с тиква и крем сирене 6
От сместа се оформят топки, които се поставят в тава, върху силиконов килим и се оставят в хладилник за 30–40 минути.
7
Трюфели с тиква и крем сирене 7
Белият шоколад се разтопява на водна баня или в микровълнова фурна.
8
Трюфели с тиква и крем сирене 8
Трюфелите се потапят в шоколада.
9
Трюфели с тиква и крем сирене 9
Подреждат се в тава, върху силиконов килим и се оставят в хладилник, да стегнат.
Подобни рецепти:
Коментари (4)
4.
Изпрати
лично съобщение

19.01.2015
Стават много вкусни! :)
3.
Изпрати
лично съобщение

13.01.2015
Невероятни са! Бързи, лесни и вкусни с бисквити вместо със сладки.
2.
Изпрати
лично съобщение

12.01.2015
Виолета, идеята да замениш сладките с меденки и да добавиш джинджифил е подходяща. Също така можеш да използваш и бисквити, като добавиш малко джинджифил и/или канела.
1.
Изпрати
лично съобщение

12.01.2015
Поздравления, изглеждат страхотно :) А с какво мога да заменя сладките, че тук при нас едва ли ги има? Може би с меденки и малко джинджифил на прах?
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


111 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: