Тромпетини със сьомга и каперси

Източник: Красимир
ТИТЛА: Помощник готвач
Дата: 02.10.2018
Тромпетини със сьомга и каперси
 
Необходими продукти:
500 г паста
400 г сьомга
100 г каперси
100 г зелени маслини
100 г сушени домати
1 глава червен лук
5 скилидки чесън
1 стрък босилек
60 г сирене „Пармезан“
200 г настърган пушен кашкавал
350 мл готварска сметана
сол и черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Сваряваме паста във вряща вода. Отцеждаме я. Почистваме сьомгата и я нарязваме на жулиени. Овкусяваме я със сол и пипер.
2
В намазнена тиган запържваме за кратко сьомгата, изваждаме я. В същия тиган запържваме наситнения лук. Добавя се наситненият чесън, каперсите, наситнените маслини маслините и наситнените домати и всичко се запържва за кратко. Добавяме сметаната, сол и пипер на вкус.
3
Бъркаме за кратко, докато се сгъсти и добавяме настъргания пармезан, разбъркваме. Добавяме сьомгата, наситненият босилек и пастата, разбъркваме и оставяме да покъкри за 1-2 минути. Сервираме с настъргания кашкавал и украсяваме с листа босилек.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: