Трицветен медальон от чушки

Източник: Бон Апети
Дата: 21.10.2005
Трицветен медальон от чушки
 
Необходими продукти:
3 пресни чушки с различен цвят
2 домата
200-250 г сирене "Дунавия"
50 г меко масло
2 кисели краставички
1 скилидка чесън
1 шепа орехови ядки
1 щипка кимион
1/2 ч. л. червен пипер


Начин на приготвяне:
1
Трицветен медальон от чушки
Чушките се измиват и внимателно се почистват от семето.
2
Трицветен медальон от чушки 2
Ореховите ядки се смилат, киселите краставички и чесънът се нарязват наситно. Слагат се в купа и се смесват с маслото и сиренето. Подправя се с кимион и червен пипер и се разбърква добре.
3
Трицветен медальон от чушки 3
Чушките се пълнят с млечния пастет и се оставят за 20 минути в хладилник, след което се нарязват на колелца с нож за хляб. Сервират се върху колелца домат.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


130 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: