Пъстра тракийска салата
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
23.02.2017 Да, Екатерина, съгласни сме, че при термична обработка част от полезните вещества на лука се губят. В случая, с тази рецептата не се набляга толкова върху това, салатата да е полезна, а да е вкусна. За да се възползваме максимално от полезните свойства на лука, е препоръчително, той да се консумира в различните видове салати в сурово състояние.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
20.02.2017 Така като се запича лука не се ли губят много от полезните му вещества?
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...