Тоскански крустини

Източник: Бон Апети
Дата: 14.10.2009
Тоскански крустини
 
Необходими продукти:
1 франзела корншпиц (може и друг вид хляб)
20 г краве масло
40 г риба тон (консерва)
20 г аншоа
40 г филе от сьомга
25 г маслинова паста
15 г червен хайвер
1 лимон
2 маслини
копър на вкус


Начин на приготвяне:
1
Хлябът се нарязва на 8 хапки и се препича на тостер или скара.
2
Хапките се намазват с маслото и върху тях се подреждат останалите продукти, като всяка хапка може да е с различна комбинация. Украсяват се с нарязаните на лентички маслини, хайвера, нарязания на полумесеци лимон и копър. Крустините се поднасят в плато.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


117 ДУШИ ОНЛАЙН
Vikichu26 се регистрира в сайта.
Ради се регистрира в сайта.
Mina Mihaylovska се регистрира в сайта.
CuliNarnia коментира рецептата Спаначена салата с лимец
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: