Бретцели
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
11.10.2015 Малко промених рецептата, замених розмарина със сух риган и пропуснах стафидите. Добавих 0.100 грама пшеничен брашно. Хляба стана уникално вкусен!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
26.01.2015 Страхотен хляб, ароматен и с хрупкава коричка.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
09.12.2014 Супер е! Пропуснах стафидите, но пак стана много добре.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
27.11.2013 Рецептата е много добра. Аз лично слагам около 10гр сол, защото мисля, че написаната в рецептата не е достатъчна. Искам да отбележа, че аз не ям солено. Хляба го правя без подправките- тоест обикновен хляб. Става много бързо и е идеален за домашно приготвен хляб- винаги се получава.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
02.10.2013 вкусно :)
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...