Задушени смокини под коричка със сладолед от лешници
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
12.05.2015 Много интересна стана тортата, сложих продукти за две, като се опече я разрязах наполовина, вместо да заливам с захарен сироп, слагам малко Кока Кола, стават много ароматни ( по половин чаша за всеки блат). Намазах двете половини с маслен крем (масло и пудра захар, но го разбих доста за да стане гладък) и сложих 2 намачкани банана по средата. На другата сутрин разтопих черен 1 и пол. шоколад с малко масло и я намазах отгоре и отстрани. Поръсих с малко кокосови стърготини отгоре. Това беше тортата за моят именник Георги :)
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...