Малва пудинг
Лора и Стоян
7. |
Изпрати
лично съобщение |
01.10.2021 Много ми хареса как се получи. Сиропирах блатовете със сок от компот от кайсии за повече сочност и се наложи да заменя конфитюра от кайсии с такъв от портокал, но пак се получи прекрасно. Много вкусна торта и не е трудна за приготвяне. Има балансиран вкус и не е прекалено сладка.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
07.12.2018 Към крема за тортата добавих и една голяма супена лъжица течен бял шоколад и едро нарязани парченца касии от компот. И тъй като нямаше какво да правя белтъците ги разбих на сняг и добавих към крема. Това придаде една страхотна пухкавост и въздушност на крема. Не полях блатовете с ром, а в малко от сока от компота добавих 3 капки есенция от ром.така ще можете да я напоите колкото искате
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
17.08.2018 Много е вкусна!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
24.04.2016 Тортата е вкусна,но ако някой иска да е по-сочна трябва да се напоят блатовете повече.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
17.03.2016 Ето я и моята Прага
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...