Баклава с домашни кори
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
15.02.2021 Прекалено сладка за нашия вкус .Въобще не съобразих, вътре има близо половин кило масло и още толкова шоколад , плюс 350 гр. захар. Бих използвала блата така както е или с 4 яйца и 5 белтъка ( в 2 правоъгълни или квадратни тави). Направих тортата в почти квадратна форма, но ми идва една идея с по-дебели блатовете и бих сложила други кремове, това е изключително калорично. И като връх на всичко използвах ирландско масло, което е по- твърдо ( не знам защо) от другото и кремовете станаха малко бетонирани, ако не се остави на стайна температура преди поднасяне.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
15.07.2018 Невероятно балансиран и ненатрапчив вкус.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
27.02.2018 Стана страхотна! Трябва да се опита задължително!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
20.01.2017 трчбва да се опита
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
10.01.2017 ммм уникален вкус!
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...