Пустинна роза
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
02.09.2016 С изключение на това , че кремът не ми се сгъсти тортата стана много вкусна
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
03.03.2016 Ето и моята \"Дъга\" Направих я с обикновени пандишпанови блатове , а крема от сметана, маскарпоне и пудра захар! За украса захаросани теменужки! Стана ефектно и вкусно!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
10.05.2015 Ето я и моята \"Дъга\" ,само че пожелание на щерката е с черна глазура . Пак съм доволна , стана много вкусна. :)
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...