Хлебен пудинг с бърбън сос
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
19.07.2018 И колко е прясното мляко за млечния крем?
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
16.09.2016 Как така само 2 с.л. прясно мляко за млечния крем,нещо не е вярно,хайде напишете както трябва рецептата и може би ще я направя?!!!!!!!!!!!!!!!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
15.09.2016 Калина, направена е необходимата корекция.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
01.09.2016 Изглежда страхотно, но от рецептата не става ясно кои продукти са за кремовете и кои - за блата.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
04.07.2014 Малко бавничка за изпълнение заради различните видове крем, но си заслужава труда и чакането. Приготвих я за Погачата на малкия ми син и всички бяха очаровани!!!
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...