Топла сангрия

Пъстра, цветна, много ароматна
Източник: Бон Апети
Дата: 06.02.2017

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 л ябълков сок
750 мл червено вино „Риоха“
70 мл бял ром
100 г мед
3 портокала
1 зелена ябълка
3 карамфилчета
2 бр. звезден анасон
2 пръчки канела


Начин на приготвяне:
1
Топла сангрия
Ябълковият сок се загрява с канелата, звездния анасон и карамфила. Прибавя се сокът от 2 портокала и се вари около 20 минути на слаб огън.
2
Топла сангрия 2
Дърпа се от котлона и се смесва с меда, като се бърка, за да се разтвори. Налива се и ромът.
3
Топла сангрия 3
Ябълката се измива и се нарязва на лодки, портокалът се измива и се разделя на парчета. Във всяка чаша се слагат по резен портокал и ябълка.
4
Топла сангрия 4
До половината се налива от топлия плодов сок и се допълва с виното. Сангрията се сервира топла.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


227 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: