Сусамови хлебчета
Лора и Стоян
15. |
Изпрати
лично съобщение |
05.11.2023 Здравей, Карамел! Не се сервират с конеца - той е нужен, за да се оформят хлебчетата като тиква. Маха се, след като се опекат. Поздрави от нас!
|
14. |
Изпрати
лично съобщение |
04.11.2023 Не откривам стъпката премахване на конеца, с конецът ли се сервират? Защото обикновено това не се прави или е заради Хелоуин?
|
13. |
Изпрати
лично съобщение |
25.10.2019 Много хубава рецепта но не се споменава колко време трябва да втасва тестото?
|
12. |
Изпрати
лично съобщение |
05.01.2019 Савка Борисова, по-късно горе в коментарите съм уточнила, че АЗ съм сложила 400гр. обелена и почистена тиква! :)
|
11. |
Изпрати
лично съобщение |
01.01.2019 Невероятна презентация и уникално вкусно!
Аз лично не ги поръсих със захар накрая, за да не са сладки.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...