Спагети от тиквички с пикантни кюфтенца от леща
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
15.11.2018 Много добре ми се получи. Само че стана по-рядка, но може да съм сложила повече вода или по-малко тиква тъй като не меря с точност :))))
Споменах на моите баби и родители, че ще готвя тиквена супа и те ме гледаха много странно и съмнително. Поне в нашето семейство, такава супа никога не е правена. Е, дадох им идея :)
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...