Фар бретон
Лора и Стоян
|
11. |
Изпрати
лично съобщение |
09.11.2023 Аз варя тиквата с един пръст вода на дъното на тенджерата, на слаб огън под капак, вари се всъщност от парата, без да е нужен уред. После консистенцията е точно каквато трябва за сладкишите, не ми се разпадаше и рецептата ми допадна много.
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
06.03.2022 На външен вид не ми се получи, при ваденето се разцепи и ми се наложи да го нарежа и така да го залея. Но като вкус е прекрасен. Ще опитам пак!
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
21.11.2021 Кейкът е просто уау!!
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
21.02.2014 много вкусен и завладяващ вкус
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
27.11.2014 Вероятно времето за печене не е било достатъчно. Може тиквата да е била по-водна. Този кейк е по-тежък и по-сочен, но не трябва да е течен. Следващият път е хубаво да се провери с дървено шишче или клечка за зъби, дали кейкът е изпечен, преди да бъде изваден от фурната.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...