Чътни от смокини
Лора и Стоян
28. |
Изпрати
лично съобщение |
20.04.2020 Вкусно
|
27. |
Изпрати
лично съобщение |
15.10.2016 Най-вкусните мекици които съм правила до сега
|
26. |
Изпрати
лично съобщение |
12.08.2016 Не съм съгласна с Ива - станаха меки отвътре, хрупкави отвън - чудни! Ива, може би не си загасила содата в млякото и за това ти удрят на сода...
|
25. |
Изпрати
лично съобщение |
20.04.2016 Това не са никакви мекици а някакво подобие на бухти удрящи страшно много на сода.
|
24. |
Изпрати
лично съобщение |
28.02.2016 Пиците с това тесто стават страхотни!
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...