TERIYAKI

(Патица)
Източник: Бон Апети
Дата: 28.05.2010
TERIYAKI
 
Необходими продукти:
600 г патешки гърди
8–10 листа цветни салати
4 с. л. соев сос
2 с. л. цветен азиатски пипер
1 с. л. оцет
5 с. л. олио
200 г кумкуат
сол на вкус


Начин на приготвяне:
1
Патешките гърди се овкусяват със соевия сос, пипера, оцета, олиото и сол и се пекат във фурна или на пещ около 40–50 минути.
2
Изпеченото месо се нарязва косо по диагонал, подрежда се върху листата от цветните салатки и от единия край се аранжира с кумкуата.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: