Ябълков пай с ванилов крем
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
20.10.2018 Здравейте дами.
Терина стана феноменален :))
Малко си позволих да попроменя някои неща,а именно
изстиването да не е толкова много ... при положение че готвим в тефлонова форма.. а формата от рецептата е керамична и доста дебела,също така сложих малко масло в карамелизираната захар,както и малко повечко натрошени бисквите,между пластовете!И накрая поръсих с малко пудра захар :)
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
25.10.2015 Общото мнение е, че без карамела се яде. Много прегоря от дъъъългото печене!!!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
25.10.2015 Това с обръщането не се получи. Не знам на какво се дължи. Терина беше тефлонов, въпреки това намазах с масло дъното и стените.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
25.10.2015 Направих го. Воечатления за вкуса после, още не е изстинал ;)
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...