Октопод на грил тиган с гарнитура от леща
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
24.04.2020 Изглежда добре, НО според мен трябва да се пече за доста повече време на ниска температура, за да е по-крехко. На мен лично за това време не ми беше достатъчно крехко, но беше вкусно!
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...