Телешки шол с арабски подправки и тъмна бира

Гост: Людмил Фотев, радио RFI
Източник: Бон Апети
Дата: 15.05.2004
Телешки шол с арабски подправки и тъмна бира
 
Необходими продукти:
1 кг телешки шол
по 3–4 щипки смлени бахар, индийско орехче, анасон, кориандър,
1 ч. л. целинова сол
150 мл тъмна бира


Начин на приготвяне:
1
Телешки шол с арабски подправки и тъмна бира
Месото се почиства от ципите, натрива се с подправките и се поставя в гювеч.
2
Телешки шол с арабски подправки и тъмна бира 2
Налива се бирата, затваря се и се пече около 3 часа при температура 120 градуса.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: