Ароматно хлебче с лук и колбас
Лора и Стоян
7. |
Изпрати
лично съобщение |
28.02.2018 с айранче и....
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
26.06.2015 Броя на корите зависи и от големината на корите, затова няма точен брой ;)
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
26.06.2015 Олиото няма как да е точно количество, зависи как е станало тестото и дали се лепи по плота. Ако се сложи мая и се разточва вече няма да е същата баница. При теглената баница вкуса идва от теглените кори, защото с точене стават плътни колкото и да се изтънят и няма този вкус. При точене се използва и повече брашно. Не се отчайвайте , че от първия път не е станало тегленето ;)
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
24.06.2015 Дима Михалова,ако опитате да направите рецептата с тесто с мая,се получава и с разточване на тънко-ще си спестите дърпането на листите.Освен това при тестото с мая няма риск баницата да стане клисава.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
23.06.2015 И посоченото количество олио май е само за тестото.За намазване на корите преди да се навият аз използвах около 200 мл олио,в т.ч. и намасляването отгоре преди печенето.Полезно щеше да ми бъде ако беше посочено колко броя кори излизат.Моите бяха 6,но тавата ми е големичка.Съжалявам,че не я снимах
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...