Ризото със зеленчуци
Лора и Стоян
7. |
Изпрати
лично съобщение |
24.12.2021 Не го докарах като сръбският.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
11.05.2020 Вкусно
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
08.05.2018 Незнам за вас но аз по вкусно нещо не бях,ял
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
30.03.2017 Ясно е, че тази рецепта има множество модификации. Ще опиша предпочитаната от мен. Бобът сварявам по описания в по-долния ми коментар начин. Отделно сварявам под налягане в малко вода пушени кокали, било то ребра или рагу. Обезкостявам оскъдното месо и запазвам бульона. В запръжката освен лук, слагам и 4 стръка селъри, обелени и нарязани на ситно (или малка глава целина). В глинен съд сглобявам всички съставки, като наливам запазения булон от костите (той е достатъчно солен и не е необходимо изобщо добавяне на сол), но пък прибавя аромата на пушено месо и една шепа джоджен. Уверявам ви, получава се доста вкусно.
Накрая да демонстрирам приготвеното ястие.)))))
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
19.03.2017 Не ми хареса за съжаление. Получи се безвкусно.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...