Тартар от сьомга и авокадо

Този тартар носи цветове на лято и е чудесно предястие
Източник: VICI
ТИТЛА: Експериментатор
Дата: 22.12.2019
Тартар от сьомга и авокадо
 
Необходими продукти:
200 г студено пушена сьомга
1 авокадо
1 с.л. сирене „Крема“
1/2 ч.л. сок от лайм
1 стрък копър
репички
кресон
сол и пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Разполовете авокадото, отстранете костилката, а месестата част намачкайте. Разбъркайте крема сиренето със сок от лайм, сол, пипер и нарязан копър. Внимателно добавете авокадото към сместа.
2
Изсипете сместа в кръгла купичка и я сложете за 10-ина минути в хладилника.
3
Нарежете сьомгата на парчета. Вземете сместа от хладилника и я извадете от формата.
4
Аранжирайте сьомгата върху сместа от авокадо и крема сирене.
5
Украсете с резенчета репичка и кресон. Овкусете със сол и пипер.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


140 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: