Закуска с шунка и кашкавал
Лора и Стоян
7. |
Изпрати
лично съобщение |
25.05.2014 Уникални са!
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
02.02.2014 яко
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
29.12.2013 Получиха се вкусни сладки-тип масленки!Крема направих шоколадов със смокини вместо с тиква и много се хареса.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
07.01.2014 Бистра, сигурни сме в грамажите! Рецептите изпробваме по няколко пъти преди да ги покажем... Брашното и пудрата захар смлени със студено масло стават на трохи, които се нуждаят от спойка- жълтъците. На допир са като мокър пясък. Тестото стои мазно, просто защото е маслено!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
05.12.2013 Здравейте. Сигурни ли сте в грамажите? Защото на тези 250 гр масло за тестото отиде доста повече от 400 гр брашно, докато се получат трохи. Много мазно тесто стои?!
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...