Предястие от ньоки, домати и маслини
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
31.01.2023 Понеже нямам форми за тарталети направих един голям тарт. За синьо сирене сложих горгонзола, не сложих естрагон, а малко мащерка. Не натисках във фурната тестото със сол или боб, просто добре го надупчих с вилица и беше ок. Стана вкусно, бих повторила.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.12.2015 Вместо морска сол и хартия аз ползвам бял,стар фасул,като правя тарта и после си го съхранявам в буркан.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...