Трио от пюрета
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
08.03.2017 много вкусно ми се получи
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 За тарт класическо е да се замесва маслено тесто.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Ще се получи ли с бутер тесто ?
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Анна, при маслените теста особеността е, че маслото не се разтопява. Това е и причината след замесването отново да се слага в хладилника, за да стегне. Така се разточва по лесно. Но другия път ще знаеш тази подробност и всичко ще е прфектно:)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 страшно вкусно ми се получи,само тестото си го лепих по тавата,не ми стана като вашето,дали може да е зашото сложих маслото разтопено?иначе се опече добре и беше много вкусно:)
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...