Трио от пюрета
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
08.03.2017 много вкусно ми се получи
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 За тарт класическо е да се замесва маслено тесто.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Ще се получи ли с бутер тесто ?
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Анна, при маслените теста особеността е, че маслото не се разтопява. Това е и причината след замесването отново да се слага в хладилника, за да стегне. Така се разточва по лесно. Но другия път ще знаеш тази подробност и всичко ще е прфектно:)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 страшно вкусно ми се получи,само тестото си го лепих по тавата,не ми стана като вашето,дали може да е зашото сложих маслото разтопено?иначе се опече добре и беше много вкусно:)
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...