Домашна питка с мая
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
20.07.2017 Когато видях тази рецепта просто нямах търпение да я приготвя, защото съдържа всички мои любими зеленчуци. Наистина се получи много вкусно, но съм съгласна със ЗВЕЗДИЦА че отнема повече от два часа да се приготви. Блата според мен е напълно излишен, защото зеленчуците и доматения сос го напояват и няма тази приятна хрупкавост на масленото тесто. В бъдеще ще приготвям рецептата без блата. Хареса ми идеята да се добави яйце и сирене върху пая.
Една малка забележка: забелязах че в списъка с продуктите за тестото липсва 30 мл. вода.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
13.07.2017 Според мен тази рецепта е излишно усложнена. Не допускам, че някой ще приготвя ронливо тесто, че и омлет накрая за едно зеленчуково ястие.))) Ще са необходими повече от два часа за приготвянето й. Всяка домакиня разполага само с две ръце.))) Аз лично предпочитам класическата рецепта от 25.08.2014. Изпитана е няколкократно от мен и винаги с отличен резултат.)))
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...