Тапенада със зелени маслини

Източник: Бон Апети
Дата: 01.06.2011
Тапенада със зелени маслини
 
Необходими продукти:
200 г зелени маслини без костилка
60 мл зехтин „Екстра върджън“
20 г каперси
20 г филе аншоа
20 г кедрови ядки
1 скилидка чесън
1/2 с. л. лимонов сок
черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Тапенада със зелени маслини

Чесънът се обелва и заедно с останалите продукти се слага в блендер. Разбива се до получаване на хомогенна смес.


2
Тапенада със зелени маслини 2

Прехвърля се в подходящ стъклен буркан и се съхранява в хладилник до 7 дни.


Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: