Тандури рути (Индийски хляб)

Гост: Пракаш Мишра, професионален готвач
Източник: Бон Апети
Дата: 24.07.2009
Тандури рути (Индийски хляб)
 
Необходими продукти:
1 кг типово брашно
800 мл вода
1 с. л. олио


Начин на приготвяне:
1
Тандури рути (Индийски хляб)
От продуктите се замесва тесто. Разделя се на малки топки и се оформят питки.
2
Тандури рути (Индийски хляб) 2
Питките се поставят върху възглавнички от кърпи и се намокрят с вода.
3
Тандури рути (Индийски хляб) 3
Залепват се на стените на традиционната индийска пещ „тандури” и се запичат за 1-2 минути.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


158 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: