Домашна паста „Сицилия“
Лора и Стоян
7. |
Изпрати
лично съобщение |
23.03.2022 Здравейте, КОБРАГТ! За доматите – не, не е грешка, в тази рецепта те са в минимално количество, но няма да има проблем да добавите повече, ако предпочитате доматения вкус. Относно другия въпрос – всъщност рагуто не е течен сос, а гъст. Тук отново е въпрос на вкус – да добавите вода от варенето на пастата и да го направите по-течен. Поздрави от нас!
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
22.03.2022 Забравих да допълня въпроса си. Когато се налага да се изпарят течностите и особено млякото, това не означава ли, че всичко ще загори, а сосът всъщност няма да е сос, а нещо като пюре?
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
22.03.2022 Наистина ли използвате 50 г пасирани домати от консерва или това е грешка?
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
08.06.2019 Любими
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
16.05.2015 Винаги бих ги правила :)
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...