Сьомга със задушени зеленчуци

Източник: Зорница
ТИТЛА: Чирак
Дата: 10.11.2012
Сьомга със задушени зеленчуци
 
Необходими продукти:
5 филе от сьомга
3 моркова
1 малка глава броколи
сол и черен пипер на вкус
лимон
зехтин


Начин на приготвяне:
1
Сьомга със задушени зеленчуци

В тефлонов тиган (по желание оребрен) без мазнина изпечете котлетите, които предварително сте овкусили със сол и черен пипер. Имайте предвид, че сьомгата ще пусне мазнина.


2
Сьомга със задушени зеленчуци

Измийте зеленчуците, моркова нарежете на кръгчета, а броколите и карфиола на снопчета. Сложете ги в хартия за печене, посолете и овкусете с черен пипер. Поръсете леко със зехтин и леко с вода. Затворете хартията (така че да не влиза въздух), сложете в тавичка и печете в предварително загрята фурна за около 15 мин. 

 

При сервиране изстискайте лимон върху рибата.


Подобни рецепти:
Коментари (6)
6.
Изпрати
лично съобщение

08.03.2015
ммм много скоро ще я изпробвам ;)
5.
Изпрати
лично съобщение

13.09.2014
Супер! Много вкусничко, само че добавих малко зехтин защото ми се стори, че е малко суха.
4.
Изпрати
лично съобщение

15.02.2014
великолепна рецепта
3.
Изпрати
лично съобщение

02.12.2013
полях сьомгата с чеснов сос и беше интересно :-)
2.
Изпрати
лично съобщение

17.11.2013
Едно страхотно предложение за здравословен и вкусен обяд. Аз задуших зеленчуците в плик, като освен моркови и броколи добавих и картофки, нарязани на шайби. Овкусих зеленчуците и с малко соев сос.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


347 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: