Сьомга с мед и горчица

Източник: Cornelia Filipova
ТИТЛА: Главен готвач
Дата: 08.07.2014
Сьомга с мед и горчица
 
Необходими продукти:
4 парчета филе или котлет от сьомга
2 с. л. мед
2 с. л. дижонска горчица
сокът от 1 лимон


Начин на приготвяне:
1
В подходящ съд разбъркваме изброените подправки до получаването на хомогенна смес. Изстискваме върху тях сокът от един лимон.
2
След това в тефлонова тавичка поставяме филето/котлетите и ги заливаме обилно с получената смес.
3
В предварително загрята фурна на 200 градуса печем с фолио за 15 минути. Махаме фолиото и печем още 5 минути.
Подобни рецепти:
Коментари (9)
9.
Изпрати
лично съобщение

17.04.2016
Бързо,лесно и вкусно :)
8.
Изпрати
лично съобщение

21.03.2016
Страхотна, пак ще я приготвям, много бърза рецепта!
7.
Изпрати
лично съобщение

15.03.2015
Много лесно и вкусно!
6.
Изпрати
лично съобщение

11.03.2015
Е.Димитрова: ядем сурова докато не повърнем! ;) Предполагам, че се пече във фурна на около 200 градуса.
5.
Изпрати
лично съобщение

06.11.2014
Приятна рецепта, семпла...
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


169 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: